Hoe werkt het?

 

Lotte -onze redactrice- zoekt elke dag de leukste staaltjes en promoties op!

 

Op Promobee vind je voornamelijk gratis staaltjes maar ook kortingsacties, cashbackpromoties en aanbiedingen van allerlei grote merken. Gratis staaltjes worden vaak weggegeven als promotie wanneer een nieuw product op de markt verschijnt, het duurt meestal 3 tot 4 weken om het staaltje thuis te ontvangen.

De staaltjes en promotie op Promobee vinden en verzamelen wij voor onze bezoekers, wanneer je een staaltje aanvraagt dan doe je dit direct bij de fabrikant. Het verwerken van jouw gegevens en de verzending van het staaltje gebeurd door de fabrikant, Promobee heeft zelf geen voorraad en is slechts een verzamelplatform voor deze acties. Mocht je een staaltje niet ontvangen hebben dan raden we je altijd aan dit bij de fabrikant na te vragen, je mag ons natuurlijk ook altijd een bericht sturen als je denkt dat er iets niet klopt.

Ons team bestaat uit gewone mensen die elke dag op zoek gaan naar nieuwe gratis spullen en aanbieden, wij updaten onze website elke dag. Of je nu op zoek bent naar een gratis staaltje voor de nieuwste Nivea shampoo, een gratis parfum of een wedstrijd om bijvoorbeeld een droomreis te winnen, op Promobee vind je de leukste acties van gans België! Meedoen is helemaal gratis.